Gardiner hos Markismagasinet i Jönköping

Markismagasinets gardiner är möjligheternas gardiner som med sina mjuka vävar ger fönstret karaktär på ett vackert sätt. Oavsett ifall du väljer en modern Twistrullgardin eller en klassisk Hissgardin så gör de stora kollektionerna med hundratals vävar det till ett nöje att gå på jakt efter precis den modell, väv och färg som passar ditt hem.

 

Oavsett vilken form ditt fönster har, och oavsett vart det är placerat, så finns det en lösning. Och inte nog med det. Du kan dessutom med exakt precision bestämma vart gardinen ska skärma av med tex en plissegardin.

 

Markismagasinets Rullgardiner är en modern klassiker som finns i många olika varianter och som aldrig går ur modet. De strama, enkla linjerna passar alla hem och kan skapa kontrastfyllda uttryck i dina fönster eller tvärtom vara en diskret understrykning av stilen i ditt hem. Lamellgardiner hos Markismagasinet kombinerar funktionellt solskydd med dekoration och ger de stora fönsterpartierna en härlig textil känsla.

Lamellgardiner förenar funktionellt solskydd med dekoration och ger en härlig textil känsla i stora fönsterpartier. Lamellgardinens stora variation gör att ditt fönsterparti kan vara indelat i flera mindre fönster, och varje fönster kan ha sin separata skena med lameller, dessutom kan fönstret vara snedlutande, så kallat skråfönster. Inte nog med det! Du kan dessutom få lamellerna i olika färger! Lamellgardinen är också utmärkt som rumsavdelare.

Rullgardiner hos Markismagasinet finns både att köpa med fasta mått samt helt och hållet måttbeställd. Kollektionerna är uppdelade i: mönstrade, enfärgade och mörkläggande & tekniska vävar.Du väljer mellan olika vävar, avslutningar, fasoneringar, kantband och dragknoppar. På så sätt designar du din egen rullgardin. Våra rullgardiner går att få med sidodrag, fjäder och motor och finns i olika typer för att passa ditt behov och fönster. Sidodraget går att få i vit, stål och svart. Alla vävar i vår måttbeställda rullgardinskollektion går att beställa som panelgardiner .

Plisségardiner finns i flertalet färger och kvalitéter, vilket gör att du kan antingen matcha all inredning eller bryta av. Skillnaden mellan de olika typerna är skena, betjäning och vävkvalitét, funktion och färg. Deko Plus och Luxaflex LiteRise finns dessutom med dubbel väv, så kallad Duette medan en Verosol reflekterar solens varma strålar.

Panelgardiner är en utmärkt dekorativ solavskärmningsprodukt, men de är också fina som rumsavdelare eller som ren väggdekoration. Vill du kunna dela av ett stort vardagsrum, ett kontor, en butik eller kanske ett rum med en sovalkov? Montera en panelskena i taket och du har en luftig och flexibel rumsavdelare.

Enkelhet, rena linjer och små detaljer.Vill du ha en gardin som ger fönstret en mjuk inramning men som ändå fungerar som solavskärmning så är en Hissgardin perfekt. Markismagasinets Hissgardiner är en helt och hållet måttbeställd produkt och finns i sex olika modeller, med eller utan lattor och ringar. Dessutom väljer du mellan mönstrat, randigt och enfärgat tyg, samt om det skall vara transparent, tätt eller mörkläggande.Mer information om hissgardiner finns presenterat i vår måttbeställda kollektionsbok som du finner i butiken.