Persienner hos Markismagasinet i Jönköping

Persienner är ett flexibelt och effektfullt sätt att skärma av från solljus. Vill du bara ha in lite ljus vinklar du persiennlamellerna lite grann. Vill du ha helt mörkt vinklar du dem så mycket det går. Och vill du låta solen flöda in i rummet drar du upp persiennen helt och hållet. Våra persienner är en helt och hållet måttbeställd produkt och finns i aluminium , trä och så kallad kombipersienn som kombinerar trä och aluminium i spännande design.

Du väljer mellan flera olika kulörer och nyanser, mönster, lamellbredder, stegband och betjäningsmöjligheter.

Våra persienner går att få med vridstång/snördrag, kedjedrag och motor och finns i olika typer för att passa ditt behov och fönster. Alla våra olika färger finns presenterade i vår kollektionsbok som du finner i butiken.

 

Megaview

Luxaflex® Megaview är en helt unik 25 mm aluminiumpersienn som vid första ögonkastet ser ut som vilken annan aluminiumpersienn. Det är först när du öppnar lamellerna som du ser det unika med Luxaflex® Megaview. Med hjälp av en teknologi, som håller ihop två lameller, får du en helt unik utsikt, samtidigt som lamellen har en helt normal stängningsfunktion.

Ondulette®

En dekorativ persienn med utskurna mönster i lamellerna. Mönster-effekten syns när persiennen är förvickad. Ondulette finns med sju olika mönster.

Variozone

Variozone är en persienn som ger optimal solavskärmning med stor flexibilitet. Persiennen är nämligen uppdelad i sektioner med 12 lameller per sektion. Sektionerna kan öppnas och stängas stegvis nerifrån och upp.