Träpersienner

Trä har den fantastiska egenskapen att på en gång utstråla exklusivitet och värme. Och oavsett om du föredrar ljusa eller mörka träsorter kan du få en unik atmosfär i hemmet med träpersienner från Markismagasinet. 
Välj mellan 35, 50 och 68 mm breda lameller. Vi har en mängd olika tillval som innebär att du kan skräddarsy din persienn precis som du vill.

 

Basics

Denna kollektion har lameller som både ser ut som och känns som äkta trä vilket gör persiennen idealisk för rum med högre temperatur och luftfuktighet. 

 

Essentials

Denna kollektion har störst utbud av färger och varianter. Dessutom passar Essentials till samtliga tre lamellbredder. Du hittar både lackade trälameller i olika färger och lameller som påminner om ädelträ. 

 

Bambu

Marknadens mest eko-vänliga träsort väljer du ur kollektionen Bambu. 

 

Surpreme

En Luxaflex träpersienn ur Surpreme är uppdelad i tre grupper; ädelträ, med pianolack eller Specials. Luxaflex träpersienn i ädelträ som exempelvis valnöt, ek eller lönn, har en UV-behandlad olja som bevarar träets naturliga karaktär. En Luxaflex träpersienn med pianolack i modern färg ger en trendig look.

Luxaflex

35 mm lamell

Luxaflex

50 mm lamell

 

Luxaflex

68 mm lamell