Om Markismagasinet

 

Markismagasinet förändrar rum inne och ute, till vår hjälp har vi alla typer av interiöra och exteriöra solskydd. Vi är specialister på markiser, persienner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, hissgardiner, solsegel mm. Våra produkter skräddarsys alltid enligt dina önskemål. Inte bara storlek - utan även färg, form, manövrering och utförande bestäms av vad du vill ha.

 

Förutom att vi idag kan erbjuda ett av marknadens bredaste utbud när det gäller solskydd, mörkläggning och insynsskydd så har vi också en branscherfarenhet som få. Tillsammans hjälper vi våra kunder att hitta rätt lösning som grundar sig på över 50 års arbete i branschen!

 

Välkommen in i butiken för att låta dig inspireras, få tips och råd, hämta en broschyr eller bara ta en kopp kaffe och diskutera hur vi kan lösa just ditt problem på bästa sätt!
Markismagasinet gör också solskyddslösningar för företag och restauranger. Exempelvis fasadmarkiser eller terrassmarkiser med screentryck, terrassmarkiser med värmare och restaurangmarkiser som är kompletta med front och gavelskydd.

 

Du kan också boka ett hembesök med oss på markismagasinet. Vi tar med oss kollektionsböcker och ger dig rådgivning på plats. Detta gör vi kostnadsfritt som en service, vi tar vare sig betalt för goda råd eller kostnadsförslag. Vill du, så monterar vi, annars gör du det själv.

Varmt välkommen till vår utställning på Kapellgatan 1 i Jönköping.

Markismagasinet, den kompletta solskyddsbutiken mitt i Jönköping!