Screenmarkiser

Screenmarkisen är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut.

 

Väven är delvis transparant så man ser ut genom den på dagen men den hindrar trots det solvärmen lika effektivt som en markis.

Kontakta oss!

Elissi Screen

Elissi Screen 75, 90 & 100 är en utvändig vertikal solskyddsgardin. 
Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn, värme och ljus. 
Då är Elissi Screen ett bra alternativ, den stänger ute nyfikna blickar och solens starka strålar samtidigt som du fortfarande kan se ut. En annan fördel är att screenmarkisen är betydligt mindre vindkänslig än tradionella markiser, vilket gör den lämplig på höga höjder och vindutsatta ställen. 
Du väljer själv manövreringsalternativ, band eller motor. Vid motordrift kan du med fördel välja till automatik för ett behagligare inomhusklimat. 

Elissi Zip Screen

Elissi Zip Screen är en vertikalmarkis som tack vare sin unika konstruktion där väven löper i ett spår i sidoskenorna klarar mycket hård vind i utsatta lägen. ( 14-17 m/s) Den går att använda på både små som stora fönsterytor. 
Elissi Zip Screen manövreras med motor och kan med fördelas styras via automatik för ett behagligare inomhusklimat. 
Max bredd 400 cm. Max höjd 360 cm.

Markilux 760/860

Markilux 760/860 är en tysk högkvalitetsmarkis. Med sitt moderna formspråk passar den in på alla fasader där man vill ha ett modernt designat utseende. 
I nerfällt läge hålls väven på plats av en självspännande konstruktion som gör att 760/860 lämpar sig väl för vindutsatta platser. 

Med screenväv kan man njuta av utsikten samtidigt som värmen stängs ute, dessutom passar Markilux 760/860 utmärkt till större glaspartier eftersom den går att beställa upp till 400 cm bred och 400 cm hög. 
Markisen manövreras med vev eller motor, Vid motordrift kan du med fördel välja till automatik för ett behagligare inomhusklimat. 

Markilux 869

Markilux 869 är en tysk högkvalitetsmarkis med en design och prestanda utöver det vanliga. Med sitt moderna formspråk passar den in på alla fasader där man vill ha ett modernt designat utseende.
I nerfällt läge hålls väven på plats av en självspännande konstruktion som gör att 869 lämpar sig väl för vindutsatta platser.
Markilux 869 kan tack vare sin kraftiga konstruktion beställas upp till 600 cm bred och 600 cm hög. Man kan med fördel använda screenväv till denna markisen.

Markisen manövreras med vev eller motor, Vid motordrift kan du med fördel välja till automatik för ett behagligare inomhusklimat.

ZIPX 

ZIPX är en screenmarkis med modern design och hög prestanda. 
I nerfällt läge hålls väven på plats med hjälp av en dragkedjefunktion i sidorna, en konstruktion som gör att ZIPX lämpar sig väl för vindutsatta platser och såväl små som stora fönsterpartier.
ZIPX finns i flera olika modeller och kan tack vare sin kraftiga konstruktion beställas upp till 500 cm bred och 600 cm hög. Man kan med fördel använda screenväv till denna markisen. Den är också möjlig att seriekoppla vilket innebär att markisen kan beställas upp till 700 cm bredd.

Kassettformen finns i flera olika varianter och dessutom kan du välja bland flera olika RAL-kulörer som standard. 

Markisen manövreras med vev eller motor, Vid motordrift kan du med fördel välja till automatik för ett behagligare inomhusklimat.