Harol Pergola

Har du en trädgård eller terrass? Med en Harol pergola kan du omvandla den till en mysig plats, skyddad från sol och regn. På kvällen kan du tända upp med ledlampor och värma upp utrymmet med infravärmare som finns som tillbehör. Du kan välja mellan mer än 10 modeller: Från elegant och modernt av aluminium till klassiskt i trä. Allt av högsta kvalitet, som finns tillgängligt i olika färger och mått. Kort sagt, med en pergola kan du skapa en mycket distinkt utrymme. och vem vet, kanske det till och med kan bli ditt favorit utrymme!

PATIOnivå

PATIOnivå är en robust pergola i aluminiumstruktur med en ny profil och ett sofistikerat
vatten dräneringssystem. PATIOnivå erbjuder en exceptionell nivå av
komfort och ett brett utbud av färger på väven. Utfall upp till 650 cm, också med möjlighet att täcka sidorna med screenmarkiser.

PATIOstil

PATIOstil  är en pergola av aluminium. Stil-modellen är en konstruktion som är fast, men ändå raffinerad och dynamisk. stödben och stödprofiler korsar varandra, vilket ger denna Patio modell dess säregna utseende. Vattenavrinningen är integrerad in i stolparna. Bärprofilerna bildar en vinkel på 90° med stödprofiler som standard. Andra vinklar eller vertikal montering av stöden är också alternativ.
Notera: front eller sidopaneler inte är tillgängliga om stöden är vinklade. Denna Stil-modellen är en design som skall användas så "öppen" som möjligt, något som framhäver originaliteten i utformningen.

PATIOstil går att få med ett utfall upp till 700 cm

PATIOphoenix

PATIOphoenix är en ny självbärande och helt fristående pergola bestående av aluminiumprofiler
och ett flexibelt tyg. Pergolan kan placeras helt vågrätt utan att problem med vattenavrinning uppstår. Phoenix är konstruerad så att mycket stora mått är möjliga, ända upp till 10 meter i bredd tex.

PATIOlevel

PATIOlevel är en målad aluminiumstruktur med rostfria skruvar och utmärks av en ny design med profiler som är 60 x 120 mm. Det finns många anpassningsalternativ för denna pergola. PATiOlevel levereras med integrerade vattenrännor som gör att vattnet leds till marken inuti stolparna. PATiOlevel. kan bestå av en, två eller tre spann som kan nå en bredd av 13 m när den är fäst till väggen eller taket.