ANVÄND ROTAVDRAGET!
Du vet väl om att du kan utnyttja ROT-avdraget vid montage av markiser på småhus, dock inte på bostadsrätt och hyresrätt. Läs mer på skatteverkets hemsida. Vi behöver personnummer och fastighetsbeteckning sedan tar vi hand om allt pappersarbete och du slipper halva arbetskostnaden. Läs gärna mer om ROT-avdraget här >> 

Markismagasinet erbjuder en helhetslösning för dig som kund.

Eftersom våra produkter är skräddarsydda för just ditt unika boende så kan det för dig som kund många gånger kännas tryggare om vi kommer hem och mäter upp bredd och utfall innan beställningen görs. Skall produkten motoriseras så är det viktigt att placera motorerna så att de sitter rätt i förhållande till eluttag tex. Gäller det markiser, fasadpersienner eller någon annan produkt som går att seriekoppla så påverkar det självklart priset om vi kan minimera antalet motorer. Alla dessa faktorer och fler därtill är viktiga för en bra helhetslösning, detta ser vi när vi kommer hem till dig och kan på plats ge tips som underlättar för dig att fatta rätt beslut.

Allting kan gå sönder eller krångla, även markiser och persienner . Vi har ett stort reservdelslager för alla eventualiteter, dessutom bestämmer du ifall vi skall komma hem till dig och laga produkten eller om du vill komma in till butiken med den.

När det gäller markiser så har du som kund möjlighet att teckna ett serviceavtal med markismagasinet, låter det intressant så är du välkommen in i butiken för mer information.